MARIT T. HARDEBERG SVENSEN

marit  marit 2 

Marit er født i Grimstad i 1966, og bor i Asker og på Gran Canaria. Hun debuterte med boken “DANS PÅ ROSER i desember 2010, som også var en forlengelse av hennes fotoutstilling med samme navn. Hun har med dikt som “Underveis”, ”Jeg kan noe…” og ”Du er enestående” nådd fram til, og rørt ved, manges hjerter. Forfatteren kaller seg for hverdagspoet, og hun har som mål at de fleste skal kunne kjenne seg igjen i hennes dikt – og at bildene og diktene skal være til glede, støtte og oppmuntring i hverdagen. Roser har en helt spesiell betydning i forfatterens liv: ”Jeg ser på hvert enkelt menneske som en rose i livets hage. Noen roser er kraftige og tydelige, andre er mindre og fargerike – og noen er nesten usynlige….men ALLE har sin viktige plass i hagen og en mening med å være der.”  Det var derfor naturlig for forfatteren å kalle den neste boken som kom i 2013 for ”MED ROSER I HJERTET…” Med dikt som ”Engler på jord” og ”Sterk” viser forfatteren at hun har mange roser å dele fra hjertet sitt. Diktene skrives ”…med hele hjertet”, med den formening om at ”skal man nå andres hjerter, må man gi av sitt eget.”

Denne tanken videreføres også i hennes nyeste bok “ROSER LANGS VEIEN”. Rosebildene underbygger diktene ved at de gir et kunstnerisk uttrykk av budskapet. Forfatteren oppfordrer oss til å se alle de vakre rosene som dukker opp langs veien, pleie dem godt og ta vare på dem – for det er vel akkurat det livet handler om…

Diktene har også en naturlig plass i gjenbrukskunsten som Marit lager. Hun bruker diktene på rosebilder på lerret, eller som veggtavler dekorert med engler. Det er mye gjenbrukskunst i hennes butikk ”NOSTALGIA” som finnes både på nettet (www.fotoblinkskudd.com) og i hennes lokaler på KULTURHAGEN. Her holder hun inspirasjonsseminarer/kvelder, samt undervisning i SPANSK i form av kurs på alle nivåer eller privatundervisning for enkelte elever fra ungdomsskole/videregående (www.maritsvensen.com ).

Forfatteren har Master of Business and Marketing, i tillegg til Bachelor i Spansk språk og Latinamerikastudier ved Universitetet i Bergen/Universidad de Las Palmas. For tiden arbeider hun som Freelance fotograf/forfatter/Translatør/kursholder/kunstner.

 

Hjemmeside: www.fotoblinkskudd.com

 

Hjemmeside spansk virksomheten: www.maritsvensen.com

 

Email: maritsvensen@gmail.com

Telefon: 97 69 16 67

 

”LIVET HANDLER OM DET…”

av Marit T. Hardeberg Svensen

”LIVET handler om å løfte

hverandre opp og frem,

ha døren på klem..

…til hjertet – og smile,

la tankene hvile,

du får glede igjen,

av å være en venn.

Spre kjærlighet og varme,

humør og sjarme,

slik at flere kan se,

at LIVET handler om det….”

 

 

One thought on “MARIT T. HARDEBERG SVENSEN

Comments are closed.